søndag den 5. september 2010

Sunde hakkedrenge fra Lene Hansson gotv2.dk

500 g hakket okse- og flæskekød
2 æg
2 gulerødder
½ rød chili uden kerne
1 tsk Lene Hansson Kryddersalt og peber eller salt og peber
2 spsk palme olie (eller andet olie) stegning
250 g markchampignoner eller champignoner
1 stort løg
1 grøn peberfrugt
5 tomater
2 spsk basilikum
½ tsk salt
Olie til stegning

Bland det hakkede kød med æggene og de revne gulerødder, der er drænet for vand. Tilsæt finthakket chili, salt og peber og form farsen til hakkedrenge. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande. Steg bøfferne, til de er gennemstegte.

Svampene skæres i kvarter, der steges et par minutter på en anden stegepande, sammen med finthakket løg, fint hakket peberfrugt samt tomater i mindre stykker, finthakket basilikum og lidt salt. Denne garniture servers til bøfferne. Tilbehør er desuden en blandet salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar