søndag den 5. september 2010

Okse grillspid med grøn salat af Lene Hansson fra gotv2.dk

400 g. oksekød i tern
2 løg
2 gulerødder
1-2 røde peberfrugter
200 g. persillerod
200 g. rødbeder
12 champignoner
12-16 træspid, som skal ligge i vand i nogle timer inden du sætter kødet på.


Marinade
Saft af 1 lime
1 tsk. revet, frisk ingefær
2 tsk. soja
1 tsk. karry
2 spsk. rød olivenolie

Bland først alle ingredienser til marinaden. Mariner oksekødet og lad det trække i marinaden i et par timer i køleskab. Steg kødet i ca. 5-10 minutter ved høj varme på en grillstegepande.

Skræl rodfrugterne og skær alle grøntsager, på nær champignoner, i grove stykker. Sæt skiftevis grøntsager og kød på spiddene og steg spiddene på en grillstegepande i 5-7 minutter, indtil kødet er gennemstegt.

Server grillspiddende med en lækker grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar