torsdag den 9. september 2010

Minestronesuppe med meget fyld og kylling og nudler.

1 stort løg i tern
2 fed hvidløg hakket eller presset
3 spsk basilikum
3 spsk timian
3 -4 gulerødder i tern
1 peberfrugt i tern
2 porrer i skiver
1 l boullion
2 dåser hakkede tomater
2 kylling filetér i tern
250 gram fuldkornspasta eller ½ portion hjemmelavet pasta - evt. som ravioli - kom lidt fyld i dem.
100 gram frosne ærter
lidt sød
Salt og peber

Svits løg og hvidløg i en gryde.
tilsæt basilikum og timian – den skønneste duft breder sig i køkkenet.
Gulerødder tilsættes, sammen med porrer og peberfrugt.
1 liter vand hældes over og boullion tilsættes.
2 dåser tomat kommes i og det hele koger 15 min.
Smag til med salt, peber og sukker.
Ærter kommes i til sidst.
Pasta koges efter forskrift på pakken i vand med salt og olie - eller som opskrift på glutenfri pasta siger.
Kylling tern ristes på en pande og krydres med salt og peber. Kom lidt vand på panden når det er færdig og hæld det i suppen sammen med kyllingestykkerne.
Pasta kommes i.
Varm op. Retten er klar.

Tilbehør: Serveres med baguettes eller andet glutenfrit brød.

Kan suppleres med kalkunbacon i tern og andre grønsager som broccoli, blomkål, selleri og kål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar