torsdag den 2. september 2010

Majssuppe med hvidløg, selleri og ingefær

Smager forrygende og er genial til patienter med tarmbetændelse.

4 majskolber
2 fed hvidløg hakket i små stykker
1 løg hakkes i mellemstore stykker
1 tommelfinger tykt stykke ingefær i små stykker
1 stang selleri i tern
1 ltr hønse- eller grønsagsboullion
Majskolberne koges i rigelig vand med lidt salt i 15 min.

Majsene skæres fra kolberne med en skarp kniv.
Løgene brunes i en gryde,
Majs, hvidløg, selleri og ingefær tilsættes og lad det stege lidt.
Tilsæt boullion og lad det simre i 20 min
Smag til med salt og peber
Blend det og hæld det tilbage i den rengjorte gryde
Varm op.

Som tilbehør, kan serveres med lidt serrano skinke, rugbrøds tern, fennikel, og rød peber i tern, ristet sprøde på en varm pande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar