lørdag den 18. september 2010

Majsbrød

Mia fra Facebook anbefalede mig, at prøve at bage sådan et brød. Og det er jeg glad for. Det smager super godt og er lækkert og frisk i mange dage - modsat meget andet glutenfrit brød



125 gr fedt eller smør
175 gr majsmel
2 dl laktosefri mælk med citron eller hjemmelavet yoghurt
2 piskede æg
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
½ tsk salt

Varm ovnen op til 200 grader
Smelt smør i en gryde
Bland mel, salt bagepulver og natron
Tilsæt mælk/citron eller hjemmelavet yoghurt, æg, og smør
Rør grundigt
Hæld i en form 20X20 cm hvis d kommer den i 30 X20 bliver den ikke så høj
Bag i 30 min til den er fast - stik med en strikkepind - når den kommer "ren" op af brødet er den klar.

Serveres kold eller varm skåret i firkanter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar