onsdag den 8. september 2010

Ingefærkylling med pasta ærtekokos sauce og stegte grønsager.

1 hel fersk kylling
2 spsk vineddike eller balsamico
1 løg
1 peberfrugt
1 tommelfinger tykt stk ingefær.
2 fed hvidløg
1 spsk olie
salt og peber

Rens kyllingen og skær overflødigt fedt fra. Hæld vineddiken over.
Peberfrugt, ingefær, hvidløg, løg hakkes groft og kommes i en blender og mikses sammen og smøres udenpå og inden i kyllingen før den kommes i ovnen ved 200 grader i en time.

Ærtekokos sauce.
2 håndfulde ærter eller amerikansk blanding.
½ broccoli
1 løg
1 peberfrugt
1 spsk persille
1 dl grønsags boullion
1 dl kokosmælk
2 spsk maizena
salt og peber

Alt hakkes fint, inden det brunes i kokosolie. Boullion og kokosmælk hældes over og koges op inden persille, salt og peber tilsættes.

Grønsager og pasta.
½ portion hjemmelavet pastadej eller ½ pakke fuldkornspasta
½ blomkål
5 gulerødder
1 peberfrugt
et stort stykke fennikel

Det hele hakkes fint og brunes i en bande til det er mørt, men stadig har bid, smag til med salt og peber.

Grønsager, pasta og saucen blandes i en gryde. serveres som en samlet ret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar