søndag den 5. september 2010

Grillet oksesteak og figensalat fra Lene Hansson, gotv2.dk

400 g. oksefilet
1 tsk. grillkrydderi
1 tsk. kryddersalt
1 tsk. krydderpeber
Saft af 1/2 citron

Tilbehør
12 tørrede figner
1 1/2 skalotteløg
4 forårsløg
4 tomater

Dressing
3 spsk. hvid balsamico
6 spsk. olivenolie
3 spsk. honning

Bland krydderier med citronsaft, og smør det på kødet. Grill derefter oksefileterne i ca. 8 minutter på hver side på en grillpande, og lad dem hvile lidt inden servering.

Lav imens tilbehøret: Skær fignerne i kvarter, skær skalotteløg og forårsløg i tynde skiver, og skær tomaten i tynde både. Bland alle ingredienser til dressingen, og hæld det over salaten. Server salaten til oksekødet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar