torsdag den 9. september 2010

Chicken Nuggets med ovnbagte kartofler, gulerødder og pastinakker

SUPER Lækker ret som fredags / søndags mad:)
2 kyllingfiletér pr. person skåret i firkantede tern 5 cm gang 5 cm
10 spsk majsmel
3 æg
salt
peber
lidt paprika

Pisk æggene sammen i en dyb tallerken
Majsmel, salt, peber, paprika blandes i en anden tallerken.
Kyllingfilet dyppes i æg og bagefter i melblanding.
Lav dobbeltpanering dvs.
Kyllingfilet dyppes i æg og melblanding endnu engang.
Steg dem i olie, på en varm pande, men ikke på fuld knald, da de ellers bliver sorte - men de skal være sprøde.

12 kartofler vaskes og skæres i kvarte eller i stænger, så de ligner pomfritter
4 gulerødder skrælles og skæres i mindre stykker,
2 pastinakker skrælles og skæres i mindre stykker,
Kom dem alle i en pose, med olie, salt, paprika, peber og hvidløg,
Lad det trække 30 min
steg dem ovnen i 1 time på 200 grader.

Serveres med karryketchup - enten hjemmelavet eller en med mindre sukker tilsat karry.



Dem på foto er lavet med en blanding af majsmel og glutenfri mel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar